Welcome to my Weblog

A Childlike Story of Me

Wednesday, June 9, 2010

Cinta Semanis Coklat

Kalau baca tajuk kat atas tu,

memang dengar macam best.

Tapi takde pape pun...

just nak share gambar coklat and cookies bentuk 'love' dekat bawah nie...








patutkah cinta digambarkan seperti gambar2 di atas?

jika ya...alangkah indah dan sedapnya...kau yang bernama cinta

mode:jiwang lepas tengok citer korea

=))

(picture courtesy: unknown)

....

4 comments:

sYLaR said...

cte ape ko tengok?? hahhaa.. lek2.. best r tu kan..haha

BillyNain said...

citer shining inheritage a.k.a brilliant legacy
28 episod semua...khatam dlm dua hari...ha3

purplebizz said...

wah... kalau terbukti cerita tu best, nak tengok jugaklah. huhu. aku rasa adli boleh geng dengan aku la. sebab sentimental dan romantik. huhu.

BillyNain said...

ahaha...boley2
ada geng lah aku skrg nie..
citer tu mmg best..antr series korea yg best penah aku layan...

kalu xde lg citer tu, bley ja minta dgn saya=))

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 
Powered by Blogger